Producten voor in hotels (3)

Beheersing van Gezondheidsrisico's in de Keuken - Collectieve Catering

Beheersing van Gezondheidsrisico's in de Keuken - Collectieve Catering

Verkrijg de nodige vaardigheden om risico's te analyseren en de beheersmethoden op kritische punten toe te passen. In staat zijn om de preventie- en controlemethoden toe te passen die zijn gedefinieerd binnen het kader van de HACCP-methode die wordt toegepast in de collectieve horeca en dienstverlening.
HOGEDRUK NEVELEN VOOR KOFFIEZAKEN, HOTELS EN RESTAURANTS

HOGEDRUK NEVELEN VOOR KOFFIEZAKEN, HOTELS EN RESTAURANTS

Elk jaar worden de hittegolven steeds intenser en de hitteperiodes steeds gewelddadiger en regelmatiger, waardoor het voor winkeliers steeds moeilijker wordt om hun bezoekersaantallen te verhogen en hun terrassen comfortabel en aantrekkelijk te maken. Dankzij de verneveling kunt u de temperatuur van uw buitenruimtes verlagen en uw terras aantrekkelijk maken. Tijdens een hittegolf zullen klanten niet meer twijfelen tussen uw comfortabele en koele terras en dat van de buurman. Volledig automatiseerbaar en op maat gemaakt, in dit artikel zullen we de voordelen van het gebruik van vernevelaars in de horeca verkennen.
Opleiding Voedselhygiëne in Instellingen

Opleiding Voedselhygiëne in Instellingen

Geregistreerd in het ROFHYA voor vrijwel alle Franse regio's - De nodige vaardigheden verwerven om risico's te analyseren en een organisatie op te zetten voor de beheersing van kritische punten. In staat zijn om de preventie- en controlemethoden toe te passen die zijn gedefinieerd binnen het kader van de HACCP-methode die wordt toegepast in de commerciële horeca. De wettelijke certificering verkrijgen die voldoet aan de verordening van 5 oktober 2011 en het decreet van 1 oktober 2012. Officiële opleiding geregistreerd door de DRAFF van het nationale grondgebied. Dit voor de activiteiten van: •Traditionele restaurants (NAF-code 56.10A) •Cafeteria's en andere zelfbedieningsrestaurants (NAF-code 56.10B) •Snelle horeca (NAF-code 56.10C) •…enz.